Tatoveringer – at finde den rigtige tatovering

Uanset om du får din første tatovering eller allerede har halvdelen af ​​din krop er dækket med tatoveringer er jeg sikker på du vil finde nogle værdifulde oplysninger her. Som en tatovering narkoman og en person, der tilbringer det meste af sine vågne timer kommer op med tatovering idéer, jeg gerne vil dele noget af det, jeg har lært i årenes løb.

Jeg har brugt megen tid blandt tatovering kunstnere i tatovering Studios i hele verden og har mødt en bred vifte af forskellige mennesker, der kommer gennem dørene til tatovering studie til permanent markere deres kroppe. Mange gange har jeg spurgt hvorfor det er så mange folk går under the gun at få sværtet.

perfect-tattoo-designs-2Folk får tatoveringer for masser af forskellige årsager. Nogle mennesker simpelthen fordi de elsker dem og synes, de ser godt ud eller forbedre deres udseende, andre til at være en del af en ’stamme’ eller gruppe, mens andre for at markere en væsentlig begivenhed i deres liv, såsom som dødsfald eller at udtrykke kærlighed til en anden person. Man kan sige, at der er så mange grunde til at få tatoveret, da der er menneskelige erfaringer. På grund af det unikke i hver persons liv rejse ikke to grunde er ens.

I disse situationer person, der ønsker en tatovering har formentlig lagt et stort tanke i tatovering og måske tatovering selv vil have en form for psykologisk betydning, for eksempel når en person får et portræt tatovering af en elsket en, der for nylig er død, at psykisk de ønsker at holde tæt på dem for resten af ​​deres liv. Eller måske en person er blevet svigtet af en forsmået elsker og ønsker en tatovering af et knust hjerte eller bur fugl at tilkendegive deres tab.

Mennesket har blive ændre deres kroppe med blæk og stål i mange tusinde år. Mange mennesker ser tatoveringer og krop modifikation som en spirituel praksis. Før fremkomsten af ​​moderne smertebehandling, blev smerte ses som en naturlig del af livet bærer en bred vifte af åndelige og sociale betydninger. Men som tiden rullet på begyndte vi at benægte selve eksistensen af ​​noget ud over vores fysiske krop.

Som et resultat mange mennesker uden tatoveringer ikke kan se forbi det billede ætset ind i personer, krop til den dybere mening eller symbolik bag tatoveringen. Det kan ofte forårsage en bred vifte af reaktioner i ‘uindviede’ fra mild nysgerrighed til ekstrem forstyrrelse resulterer i frygt og mistillid til person. Tatoveringer ifølge deres natur forårsager en reaktion, især på dem, der ikke har dem.

Det rejser spørgsmålet om, hvorfor nogen ville ønske at få en tatovering uden at overveje de videre konsekvenser og dybere mening bag tatoveringen. Så mange mennesker vandre ind i en tatovering studie og har ingen idé om, hvorfor de ønsker at få en anden end at se deres yndlings rap tatovering kunstner eller basketball spiller og tænker det så cool. Så de spilde tatovører tid ved at sige, at de ønsker en Nike swoosh på deres røv eller en tatovering på størrelse med en knap på ryggen. mange tatovering kunstnere vil bare sætte op og lukke op, fordi de ser dette som “brød og smør” arbejde.

Konsekvenserne af dette er dobbelt. Først personen er tilbage med en virkelig ‘dum’ tatovering, der mest sandsynligt vil blive fortrudt på et tidspunkt i deres liv. Dette kan føre til mange års beklagelse måske fører den person, at blive tvunget til dække over deres kroppe som følge heraf. OT det kan resultere i mange timers smertefuld tatovering fjernelse koster ti gange så meget som den oprindelige tatovering.

For det andet at få en tatovering uden hensyntagen kan ofte føre til en dårligt placeret tatovering eller dårligt gennemtænkt tatovering design. Resultaterne af denne er indlysende, men dette er den vigtigste grund til, hvorfor folk får tatovering fjernelse i worst case scenarier eller tatovering cover-ups. Nogle tatovører bliver kendt for deres cover-up arbejde, som de er for deres egentlige kunstneriske evner. Men folk er ikke klar over placeringen af ​​en lille entydig tatovering kan have senere, hvis de ønsker at få en anden tatovering eller arbejdsmarkedets begrænsninger kan det bringe.

Endelig før det bliver tatoveret (enten for første gang eller det tyvende!) Er vigtig for dybt overveje udformningen samt placeringen af ​​tatovering, og hvordan det kan interagere med andre tatoveringer længere nede i sporet. Mange mennesker har fået stammeledere armbind ( når de var cool!), og senere besluttede at tribal tatoveringer bære nogen betydning for dem, og at traditionel stil tatoveringer eller celtic tatoveringer kan have været mere passende. Jeg har selv været skyldig i dette, og som et resultat havde et dårligt gennemtænkt tatovering dækket op .

Du må ikke begå den samme fejl!