Historie Coach håndtasker

coach

Har du nogensinde undret dig over selskaberne bag designer håndtasker ? Betyder det virkelig noget, hvis du ved, hvem der gør disse tasker? Måske jeg bare har for meget tid på mine hænder. Men jeg besluttede, at jeg ville have noget om nogle af selskaberne bag de høje priser poser til kende. Fordi Coach poser er så populære besluttede jeg at lære mere om Coach Company.

Efter en del research på internettet, selvfølgelig, opdagede jeg, at Coach blev grundlagt i 1941 og var og er stadig baseret ud af New York City. Amerikanske lavet håndtasker, awesome. Jeg er stadig forvirret på Coach oprindelige navn, fordi i en søge selskabet blev kaldt Manhattan Læder tasker og andet søge selskabet blev kaldt Gail læderprodukter. Men alle de historier er enige om, at det begyndte som en familie -ejet virksomhed, med seks læder arbejdstagere, som håndlavede læder tegnebøger og Punge.

I 1946 Miles Cahn og hans kone Lillian sluttede sig til selskabet. De var ejere af en læder håndtaske produktionsvirksomhed og med deres viden om læder værker var en god pasform. Inden for 4 korte år, havde Cahn alle, men overtaget virksomheden. Kreativ, nysgerrig, og én, hvis virksomhed var læder, bemærkede han den længere en baseball handske blev brugt, jo blødere og mere smidig læder blev. I sit forsøg på at kopiere den samme proces, der anvendes til baseball handsker, skabte han en måde at behandle læderet, der gjorde det stærkere, blødere og mere fleksibel. En ekstra fordel ved denne proces var, at læderet absorberede farvestoffet bedre resulterer i en dybere og rigere farve.

I 1961 Miles og Lillian Cahn købte selskabet og Lillian foreslog, at virksomheden begynde at gøre kvinders læder håndtasker. Miles var imod idéen, fordi der var en masse håndtaske selskaber i New York og butikker køber knock-offs fra Europa. Men Lillian sejrede, og hun designet den første Coach Bag. Det var en totalisatorspil modelleret efter et papir indkøbspose hun havde brugt som en pige i Wilkes-Barre, PA. Det blev en klassiker. Miles gik på at lave et dusin andre håndtaske design, der blev den første generation af Coach Line og Lillian blev talsmand for selskabet. Hun etablerede en stærk rapport med mode forfattere og redaktører og sætte Coach poser i mode kredse.

Miles hyrede Bonnie Cashin, en sportstøj pioner, til at designe håndtasker til Coach og hun revolutionerede produktets design. I løbet af denne tid, Cashin nedsat optagelse af sidelommer, mønt punge, og lysere farver (i modsætning til de sædvanlige nuancer af brune og tans ) på poserne. Hun tilføjede hardware til sine håndtasker, specielt sølv toggle, der blev til Coach adelsmærke. Cashin forblev med selskabet indtil 1974. Omkring midten af ​​1970’erne skiftede virksomheden navn til Coach Products, Inc. og i 1980 skiftede virksomheden navn igen til Coach lædervarer Company, Inc.

I 1979 sluttede Lewis Frankfort Coach som vicepræsident for New Business Development. Han stod i spidsen for udviklingen af ​​Coach Stores og introducerede Coach til de internationale markeder. I 1985 Sara Lee Corporation købte Coach og Frankfort blev udnævnt til formand for Coach. Ti år senere blev Frankfort udnævnt til bestyrelsesformand og administrerende direktør for Coach og han forgrenet ud åbning specialbutikker og mail- kataloger. Salget steg betydeligt, og fordi efterspørgslen var større end udbuddet, Coach måtte begrænse salg til hånd-udvalgte leverandører.

Coach håndtasker er håndlavede af de fineste amerikanske og europæiske huder og tekstiler og fortsætter med at innovere hver sæson, vender nye farver, stilarter og designs.

En af mine gode venner fortalte mig, at da hendes mand spørger hende, hvad hun ønsker til jul eller hendes fødselsdag, hun beder om den nyeste Coach håndtaske. Coach håndtasker er ikke kun smukke, men er så godt lavet, at de kan vare et helt liv, i hvert fald ifølge min gode ven. Køb en Coach håndtaske og lad mig vide hvad du synes. Jeg tror du vil være lige så imponeret som min ven.