Forskellige typer af læbestift

lipstick_rougeallure_category

Når du vælger en læbestift, er det ikke kun den farve, du vælger, at tingene. Ønsker du dine læber til at være skinnende, ren og skær, dramatiske, langvarig, glans? Det er vigtigt at vide, hvad disse ord betyder, før de går til at gøre dit køb, eller du vil blive meget forvirret, når du derhen. Den type af læbestift vil også have en indvirkning på den måde farven ser ud på dig, så det er værd at vide, hvad de forskellige typer af læbestifter er. Nedenfor er de forskellige kategorier af læbestift og fordele.

Matte: Nej, dette er ikke en mands navn. Læbestift, der er mat betyder, at farven er flad og ikke skinnende. Det omfatter normalt de stærkeste og mørkeste farver læbestift. Matte læbestift normalt holder længere end skinnende og andre typer af læbestift. Der er ingen fugt tilsættes mat læbestift, så hvis dine læber er tørre, skællende eller for tynd, så mat læbestift måske ikke flatterende på dig. Sæt en lille chapstick før, og nogle glans efter.

Glans: Det kan bæres med eller uden læbestift. Gloss er stor ved sig selv på mørkere hud toner, men tendens til at gøre lyse hudtoner ser vasket ud. Gloss tilføjer en masse plumpness og glans til læberne, så det er fantastisk for kvinder med tynde læber. For mere buttet effekt, først sat på læbe liner, tilsæt derefter lip gloss og plamage dine læber, indtil du får den ønskede plumpness.

Langvarige: Lang Lipstick kan være stor, når de anvendes korrekt, da det ellers kunne være lidt rodet, især hvis det er en mørk farve. Langtidsholdbar læbestifter tendens til at gøre læberne lidt tør, så jeg synes, at den bedste form for langtidsholdbare læbestifter er de to del læbestifter, som indeholder den læbestift på den ene ende og en glans på den anden. Først sætte på læbestift, så gloss. Hvis du virkelig vil have det til at vare lang tid, vent på første lag for at afslutte og gøre endnu et lag af farve og glans. Jeg kender folk, der gør dette fire gange! Du vil sandsynligvis ikke brug for at genanvende den farve, men du kan genanvende glans hele dagen for at holde farven forfrisket. Farven skal blive på, så længe du holder det der, og bliver nødt til at blive fjernet med en god make up remover. Sørg for at det er virkelig fra, før du tørre dit ansigt, eller dit håndklæde bliver farves med din læbe farve.

Læbestift er en skønhed produkt, du er tilbøjelige til at bruge ofte, så det kan være værd at se på at få dine foretrukne nuancer i bulk eller engros. Dette vil helt sikkert spare dig penge, og læbestift er altid en stor gave til ferien.