About Me

Tak fordi du besøger min personlige blog. Mit navn er Paige. Jeg er en fuld tid klinisk lærer i University of Australia undervisning sygepleje ledelse fag i forskerskolen. Bortset fra at være en akademiker, jeg elsker at lave mad. Som du kan observere, er de fleste af de stillinger, der bogført her relateret til madlavning som at lave salater, desserter, snacks og andre madlavning vejledninger. Jeg elsker at dele min madlavning eventyr i min blog for at hjælpe de frustrerede mødre derude i deres eventyr i køkkener.

Er du frustreret i imponerende dine børn i din desserter? Nå, jeg har været i den slags situation, og vel at mærke, det føles forfærdeligt at fratage din familie med denne lækre dessert, de fortjener hvert måltid. Det tog mig en masse tålmodighed til at læse blogs, eksperiment, og bland nogle af ingredienserne til at komme op med nogle lækre versioner af populære desserter. Det er derfor, jeg deler nogle af mine eksperimenter for dig at prøve det på din egen.

Desserter er konfekt og slik har et forhold i vores krop hormon kaldet serotonin. Serotonin er en glad hormon, og når det er steget, føler vi glade der reducerer stress, og dermed holde os sunde. Desserter har et højt indhold af sukker, som hjælper muntre os op og glemme alle vores problemer, og dermed holde os produktive i de ting, vi gør. Det er derfor, som den nuværende, ikke så mærkeligt jeg er afhængig i at udforske forskellige dessert retter, fordi det, der holder mig og min familie glad.

Desserter er en af ​​de bedste måder at lindre den stress, vi møder i vores daglige oplevelser, f.eks en stress management metode. I min blog vil jeg dele nogle af mine lækre eksperimenter. Jeg er sikker på, at du helt sikkert vil elske det hele, da de fleste af opskrifterne er sunde desserter, der vil holde dig væk fra overdreven sukker, der kan tilføje op i dannelsen af ​​fedt i din mave.

Håber at du kan lide mine opskrifter og håber at du vil dele jeres også. Jeg er åben for forslag.